Chocoladefondue.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 05/28/2003 - 17:41
Bereidingswijze
Schil het fruit indien nodig.
Snij al het fruit in dobbelstenen.
Laat de chocolade smelten op een heel zacht vuurtje met de room en doop er de fruitblokjes in.Mmmmm smullen maar
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
250 gram fruit:aardbeien,ananas,bananen,rijpe peren,rijpe appelen,druiven enz.
250 gram chocolade
1 dl room
Hulpmiddelen & keukengerei
Een smeltpannetje voor de chocolade en satestokjes of prikkers.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1040547
Homepage ID
1195515
Smaak
A
Teller
1138
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
basma95
Gelegenheid