Tortilla met asperges

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 05/26/2003 - 18:37
Bereidingswijze
Was en schil de aardappelen, snij ze in schijfjes, bestrooi ze met wat zout en laat ze 15 minuten bakken. Schil de asperges en snij ze in stukken van 3 cm. Stoom ze 10 minuten. Neem een antikleefpan, fruit daarin de gehakte ui en knoflook in wat olijfolie. Neem een grote slakom en klop daarin de eieren en de extra eiwitten. Voeg de andere ingredienten erbij en breng op smaak met peper en zout. Warm de olijfolie in de pan, giet het mengsel erbij, druk het goed aan en laat ongeveer 15 minuten gaar worden op een zacht vuurtje, zonder deksel. Zet de pan onder de ovengrill, maar kijk uit dat de steel niet verbrandt. Dien de tortilla koud of warm op, met een salade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
look: 1 teentje
asperges: 1 bos
eiwitten: 2
olijfolie
eieren: 6
gehakte peterselie: 2 soeplepels
ui: 1
peper en zout
tonijn: 1 blik
aardappelen: 1 kg
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1040304
Homepage ID
1084550
Smaak
A
Teller
1384
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aspergekokertje
Gelegenheid