Suiker toevoegen en roeren tot de massa licht van kleur is.
zout,vanillesuiker of geraspte citroenschil en ei toevoegen en kloppen met een garde
tot een luchtig,licht gekleurd mengesel is ontstaan,waarin de suiker niet meer knarst.(minstens 5 minuten kloppen.)
De melk door de massa roeren.
Zelfrijzend bakmeel zeven en luchtig door het beslag scheppen,met spatel.
Papieren vormpjes(caisses)op de bakplaat zetten en voor 2/3 met het beslag vullen.
De bakplaat in een richel boven het midden van de oven schuiven.
Baktijd 15 a 20 minuten bij 175 graden C.
De oven de eerste 10 minuten niet openen.
suiker
melk
vanillesuiker
zout
eieren
bakmeel
cakebakjes
zeef
ovenschaal
houtenlepel
glas
witte kom
Je kunt de cakejes leuk versieren met slagroom en hagelslag
100gr suiker
mespunt zout
1/2 zakje vanillesuiker
2 eieren
100 gr zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
12 papieren cakebakjes(caisses)
oven voorverwarmen