Bereidingswijze
Knip van het roze snoeppapier de vleugels van de vlinder.
Knip van het witte snoeppapier het lijfje van de vlinder, inclusief kop en voelsprietjes.
Maak "plaksel" van poedersuiker gemengd met enkele druppels water.
Plak het lijfje en de vleugels mbt dit plaksel onder het spekje.
Verwarm de chocolade en teken met een luciferstokje twee oogjes en een mondje op het kopje van de vlinder, met chocolade.
Knip van het witte snoeppapier het lijfje van de vlinder, inclusief kop en voelsprietjes.
Maak "plaksel" van poedersuiker gemengd met enkele druppels water.
Plak het lijfje en de vleugels mbt dit plaksel onder het spekje.
Verwarm de chocolade en teken met een luciferstokje twee oogjes en een mondje op het kopje van de vlinder, met chocolade.
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk om te tracteren bij een kinderfeestje of school.
Ingrediƫnten
Roze ronde kokosspekken-
Snoeppapier, wit en roze-
Chocolade-
Poedersuiker-
Water.
Snoeppapier, wit en roze-
Chocolade-
Poedersuiker-
Water.
Leuke tips
Uit te delen op twee manieren:
Ingepakt in doorzichtige kadofolie met een strik of doe er een sateprikker door en prik ze in een ondergrond.
Ingepakt in doorzichtige kadofolie met een strik of doe er een sateprikker door en prik ze in een ondergrond.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1039944
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
792
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid