tortellini met basilicumsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/08/1998 - 11:35
Bereidingswijze
heel eenvoudig en snel.
terwijl je de pasta kookt zoals de verpakking aangeeft, bak je in een pan een aantal uien. bij de uien gooi je de champignons en de mais. in een apart bakje meng je de pesto en de creme fraiche. die saus meng je door de uien/mais/champignons. dit duurt ongeveer net zo lang als het koken van de pasta, dus in principe heb je binnen een kwartiertje een heerlijke maaltijd. wij eten dit eigenlijk altijd met een lekkere witte wijn en een frisse salade met een olijfolie dressing. EET ZE !
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
naam van het recept spreekt eigenlijk al voor zich.
Ingrediƫnten
groene tortellini (champignonvulling) van grand italia
blikje mais
doosje champignons
grote pot creme fraiche, geen sour creme!!!!
uien
potje pesto (basilicumsaus)
Hulpmiddelen & keukengerei
heb je eigenlijk niet nodig, behalve de standaard dingen zoals een blikopener en een garde e.d.
Leuke tips
zoals ik hierboven al zei:
met een lekkere koude witte wijn en een frisse salade. (olijolie en italiaanse kruiden)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
103941
Homepage ID
2083
Smaak
N
Teller
1758
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anoukdorgelo