Bereidingswijze
Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter diameter. Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden.
De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuurtje.
Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes.
Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes
De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuurtje.
Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes.
Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Warm hapje voor het aperitief.
Ingrediƫnten
250 g gehakt (gemengd gehakt)
25 g kaas
10 druppels Worcestershiresaus
6 sneetjes wittebrood
30 g boter (bakboter)
peper
zout
20 g boter (roomboter)
25 g kaas
10 druppels Worcestershiresaus
6 sneetjes wittebrood
30 g boter (bakboter)
peper
zout
20 g boter (roomboter)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1038555
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
644
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid