Bereidingswijze
Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Romige fruitpannenkoeken
? 1 pak eierpannenkoekmix (400 g)
? 2 zakjes vanillesuiker
? 50 g boter of margarine
? 2 appels
? 250 g aardbeien
? 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g)
? 1 doosje MonChou zacht en luchtig (200 g)
? 50 g rozijnen
? 1 pak eierpannenkoekmix (400 g)
? 2 zakjes vanillesuiker
? 50 g boter of margarine
? 2 appels
? 250 g aardbeien
? 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g)
? 1 doosje MonChou zacht en luchtig (200 g)
? 50 g rozijnen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1038420
Homepage ID
1194195
Smaak
R
Teller
2150
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid