Bereidingswijze
besmeeer de pannenkoeken met de boursin.
beleg ze met de zalm en vervolgens met de repen komkommer. Rol de pannenkoeken stijf op in een stukje huishoudfolie en leg ze een half uur in de koelkast.
Haal de verpakking eraf en snij de rollen in mooie gelijke schijfjes. Serveren op een mooie schaal als bijgerecht of borrelhapje
beleg ze met de zalm en vervolgens met de repen komkommer. Rol de pannenkoeken stijf op in een stukje huishoudfolie en leg ze een half uur in de koelkast.
Haal de verpakking eraf en snij de rollen in mooie gelijke schijfjes. Serveren op een mooie schaal als bijgerecht of borrelhapje
Vertel iets leuks over dit recept
lekker fris hapje
Ingrediƫnten
4 dunne pannenkoeken op je eigen manier.
1 pakje boursin met peper
2 pakjes gerookte zalm in dunne plakje
2 komkommer geschaafd in dunne repen.
1 pakje boursin met peper
2 pakjes gerookte zalm in dunne plakje
2 komkommer geschaafd in dunne repen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1036835
Homepage ID
925533
Smaak
H
Teller
3365
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid