Tomaatjes met pittige makreel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 05/01/2003 - 00:14
Bereidingswijze
Tomaten vullen met makreelmengsel.
Tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren.
Tomaten op een schaal zetten en garneren met een toefje peterselie.
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapjes
Ingrediƫnten
8 kleine stevige tomaatjes,
zout,
peper,
sjalotje,
1/2 blikje gerookte makreelfilet (200 gr.)
1/2 theelepel sambal,
2 theelepels ketjap,
2 eetlepels mayonaise,
2 takjes peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kom
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1036689
Homepage ID
55764
Smaak
P
Teller
2156
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
40
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en de tomaatjes uithollen met een theelepel.
Binnenkant bestrooien met zout en peper.
omkeren en 10 min. laten staan.
Intussen sjalotje pellen en fijnsnijden.
In kom makreel fijn prakken, erdoor mengen sjalotje, sambal, ketjap en mayonaise.
Goed roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lisaria
Gelegenheid