La fine de Strasbourg

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/29/2003 - 20:54
Bereidingswijze
De lever in een passende vorm drukken en au bain marie in de oven 30 min.
Laten pocheren en afgedekt met aluminium folie.

De lever mag niet hoger dan 70?C worden (misschien beter in water of vocht)

De lever onder lichte druk 12 uur laten opstijven in de frigo

Ingrediƫnten
400 gr ganzen lever
20 cl cognac
8 gr Npzout
0.5 gr peper

30 witte druiven + 4 takjes waterkers
Leuke tips
Sneden van snijden en opdienen met witte druiven en een takje waterkers
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1036604
Homepage ID
1133705
Smaak
R
Teller
1001
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De lever voorbereiden en 6 uur marineren inde cognac en de peper en de Npzout (in de frigo)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dengroenen
Gelegenheid