Bereidingswijze
- Leg de peren met de halve ronding naar boven en steek ze vol met amandelschilfers, zodat ze eruit zien als egels
- Laat het voorste stukje vrij en steek daar de rozijnen in : de oogjes en de neusjes van de egels
- Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een steelpannetje
- Laat dit au-bain-marie smelten
- Laat het voorste stukje vrij en steek daar de rozijnen in : de oogjes en de neusjes van de egels
- Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een steelpannetje
- Laat dit au-bain-marie smelten
Ingrediƫnten
- 40g geschaafde amandelen
- 1 eetlepel rozijnen
- 100g chocolade
- 1 blik peren
- 1 eetlepel rozijnen
- 100g chocolade
- 1 blik peren
Hulpmiddelen & keukengerei
- vergiet
- steelpannetje
- steelpannetje
Leuke tips
Giet de chocoladesaus rond de egeltjes en dien maar op.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1035676
Homepage ID
1190568
Smaak
A
Teller
1694
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de peren in het vergiet uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid