Bereidingswijze
Vermeng de haring en het uitje met tartaresaus, hoeveelheid naar smaak. Laat de smaken ? 10 minuten vermengen, voila!
Vertel iets leuks over dit recept
Per ongeluk ontdekt, lekker en supersimpel te maken!
Ingrediƫnten
1 pot zure haring of rolmops, tartaresaus, 1 lenteuitje, sjalotje of klein uitje
Hulpmiddelen & keukengerei
goed mes, schaaltje
Leuke tips
Lekker op een toastje of brood. Ik heb het ontdekt terwijl ik bij kennissen (in Belgie) frites zat te eten met (eigengemaakte) tartaresaus en een (door ons meegebrachte) zure haring en die bleek heel lekker met de saus, ben toen wat gaan experimenteren met bovenstaand resultaat.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1035236
Homepage ID
1015469
Smaak
H
Teller
1082
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snipper de ui heel fijn, laat de inhoud van de pot goed uitlekken en snij in stukjes, dus ook de evt. ui en augurk die erbij zit, bij rolmops wel de stokjes verwijderen :-D
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid