Bereidingswijze
Snijd aan de punt van het ei het kapje eraf en haal met een theelepeltje het eigeel uit het ei Prak in een kom het eigeel en de pate fijn,voeg de room, fijngesneden peterselie,zout en peper toe Vul de eieren met het mengsel Rijg een olijf aan een halve tandenstoker en steek die,als kop op het ei.Maak met de mayonaise twee rondjes voor de ogen.Snijd van de wortel twee voeten en zet je pinguin er boven op,steek ze vast,snijd ook een ruitvormig stukje wortel voor de snavel Snijd een olijf in tweeen en steek elke helft vast voor de vleugels.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
leuk voor kinderen!
Ingrediƫnten
6 hardgekookte eieren
12 zwarte olijven
1 wortel
1 blikje pate
2 eetlepels room
zout en peper
peterselie
1 tube mayonaise
12 zwarte olijven
1 wortel
1 blikje pate
2 eetlepels room
zout en peper
peterselie
1 tube mayonaise
Hulpmiddelen & keukengerei
mesje, theelepel, kom, tandenstokers of prikkertjes
Leuke tips
Tip: versier nu nog je bord met een paar blaadjes sla,kleine tomaatjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1035213
Homepage ID
11318
Smaak
H
Teller
3201
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid