Bereidingswijze
Snij de korsten van het brood en rol de boterhammen met de deegroller goed plat. Besmeer de plakjes brood met een beetje boter. meng nu de smeerworst/pate met de mosterd en smeer dit uit over de boterhammen. Rol de plakjes brood voorzichtig op en leg ze 15 a 20 minuten in de koelkast. Als je ze eruit haalt snij je ze half door of in drieen en leg ze op een bord of een schaaltje.
Vertel iets leuks over dit recept
Wil je samen reuzelol? Bak dan gauw een reuzerol
Ingrediƫnten
5 sneetjes witbrood; een potje smeerworst of smeerpate a 250 gram; 2 theelepels mosterd; boter om te smeren.
Hulpmiddelen & keukengerei
mes; deegroller; lepel; kommetje.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1033354
Homepage ID
1188379
Smaak
N
Teller
420
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid