Minicroissants

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/29/2003 - 19:35
Bereidingswijze
Haal het deeg uit het blik en snijd de lapjes in de lengte middendoor. Leg op het breedste geddelte van het deeg een blokje kaas. Rol het lapje op tot een croissant. Spoel een bakplaat met water, leg er de croissantjes op en bestrijk met losgeklopte eierdooier. Bestrooi daarna met sesamzaadjes. Bak 20 min. in een voorverwarmde oven van 200 C.
Vertel iets leuks over dit recept
Een borrelhapje dat zo op is! Voor 20 stuks.
Ingrediƫnten
1 blok belegen kaas van 400 g

2 blikjes croissantdeeg

1 eierdooier

sesamzadjes

Leuke tips
De belegen kaas kan vervangen worden door komijnekaas, roquefort, kruidenkaas of camembert.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1031625
Homepage ID
1100645
Smaak
H
Teller
504
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kaas in 20 blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
recipe-box
Gelegenheid