Shoarmaschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/29/2003 - 15:54
Bereidingswijze
haal het vlees uit de pan en houd warm 0nder folie.bak in het achtergebleven vet de ui ca 3min,en voeg dan de abrikozen,knoflook en de amandel toe,en bereng op smaak.Server de spinazie met de knoflookroom en de shoarma op een mooie platte schaal.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker anders dan het gewone broodje shoarma
Ingrediƫnten
40 gram amandelen,2el olie,600 gr.shoarmavlees,2 teentjes knoflook,500 gr.panklare spinazie,4 el.zure room,zout,peper,1 rode ui,8 gewelde abrikozen.
Hulpmiddelen & keukengerei
grote platte schaal,aluminiumfolie
Leuke tips
je kunt dit in pitabroodjes doen,of met frietjes eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1031611
Homepage ID
1003367
Smaak
P
Teller
568
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak de amandelen grof en rooster ze in een d roge koekepan goudbruin.verhit de olie in een pan en bak het vlees gaar.was de spinzazie,pel en pers 1 teentje knoflook boven de zure room,pel en snipper de ui en het andere teentje knoflook,snij de abrikozen grof,kook de spinazie in ca 3 min.en hak dan grof.(nadat je het heb laten uitlekken)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid