Tomaten met mozzarella uit de oven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/21/2003 - 18:16
Bereidingswijze
Snij van de tomaten het kapje eraf (niet weggooien!). Snij een klein beetje van de onderkant van de tomaatjes af zodat ze kunnen blijven staan. Hol de tomaten met bijvoorbeeld een theelepeltje uit. Rol de mozzarella door de pesto en stop in elke tomaat een bolletje. Zet de kapjes er weer op. Doe de tomaatjes op een bakplaat met bakpapier en zet ze in de oven tot de mozzarella zacht is. (duurt ongeveer 10 minuten). Serveer direct.
Vertel iets leuks over dit recept
Vega borrelhapje wat altijd goed smaakt!
Ingrediƫnten
8 trostomaten, 4 el rode pesto of 50 gram, bakpapier, 8 kleine bolletjes mozzarella
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1030554
Homepage ID
1049784
Smaak
R
Teller
6629
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden. De mozzarella bolletjes op bakpapier laten uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
spitsmuisje
Gelegenheid