Bereidingswijze
Doe de couscous in een kom en laaat het wellen met een halve dl warm water.
Doe het gehakt, de peterselie, peper en zout in dezelfde kom bij de couscous en kneed alles door elkaar. Vorm er balletjes van. Doe wat olie in een pan en bak de balletjes.
De saus: Verwijder de zaadjes van de komkommer en snij het in kleine blokjes. Doe de knoflooksaus, de komkommer en de munt in een kommetje en meng alles goed door elkaar.
Doe het gehakt, de peterselie, peper en zout in dezelfde kom bij de couscous en kneed alles door elkaar. Vorm er balletjes van. Doe wat olie in een pan en bak de balletjes.
De saus: Verwijder de zaadjes van de komkommer en snij het in kleine blokjes. Doe de knoflooksaus, de komkommer en de munt in een kommetje en meng alles goed door elkaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje en verassend lekker
Ingrediƫnten
Voor 16 stuks: 30 gram couscous, 250 gram rundergehakt, 1 uitje gesnipperd, 1 el peterselie, zout en peper, 2 el olijfolie, een kwart komkommer, 1 dl knoflooksaus, verse munt
Leuke tips
Dit kan zowel warm als koud gegeten worden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1030552
Homepage ID
1049784
Smaak
H
Teller
796
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid