Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Intussen de hazelnoten fijnhakken. In een droge koekenpan de hazelnootjes en sesamzaadjes roosteren op laag vuur. Intussen de broodjes halveren. Vanaf het midden snij je voorzichtig tot er een soort van zakjes ontstaan. De geitenkaas in heel dunne plakken snijden en de broodjes ermee vullen. Doe wat honing over de kaas. De broodjes met de opening naar boven onder de grill doen tot de kaas begint te smelten. Intussen roer je de koriander, munt en zout door de noten. Haal de broodjes uit de grill en stop het notenmengsel ertussen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarisch en lekker weg te happen bij een borrel.
Ingrediƫnten
2 el hazelnoten, 2 el sesamzaad, 4 voorgebakken shoarmabroodjes, 150 gram verse geitenkaas, 2 tl vloeibare honing, 1 tl koriander (gemalen), 1 tl munt, beetje zout.
Leuke tips
Het is het lekkerst als het warm is.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1027539
Homepage ID
1049784
Smaak
R
Teller
1360
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid