Bereidingswijze
bak ui in een heel weinig olie,
voeg daarby het vlees en kerry. Bak door voor ong.5min. voeg daarbij het pakje soep en alle groenten en water. en rijst en kook heel zachtjes voor nog 15 minuten
peper en zout laatst
voeg daarby het vlees en kerry. Bak door voor ong.5min. voeg daarbij het pakje soep en alle groenten en water. en rijst en kook heel zachtjes voor nog 15 minuten
peper en zout laatst
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
rijst groenten en gehakt
Ingrediƫnten
400gr. rund of varkensgehakt
1 pakje kippensoup( met vermicelli)
1goede eetlepel kerry
peper en zout naar smaak
1 ui
250gr spersiebonen
4 dikke stengels bleekselderij
1kwart van een witte kool ,grof gesneden
2 eetlepels droge rijst
7-8dl heet water
1 pakje kippensoup( met vermicelli)
1goede eetlepel kerry
peper en zout naar smaak
1 ui
250gr spersiebonen
4 dikke stengels bleekselderij
1kwart van een witte kool ,grof gesneden
2 eetlepels droge rijst
7-8dl heet water
Hulpmiddelen & keukengerei
diepe bakpan
Leuke tips
Kook een hoeveelheid droge rijst naar eigen keus . Serveer in een rand op de borden en vul de rand met chowmein
Dit is in Australie een heel populair winter gerecht
Dit is in Australie een heel populair winter gerecht
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
102736
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
1215
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd kool en seldery vrij grof, ontdoe bonen van draden en breek in stukken van 2-3 cm. Snipper het ui
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht