Pakistaans Vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/01/2003 - 13:57
Bereidingswijze
Verhit de boter in een diepe braadpan.
Uien, koriander, gember, komijn, zout, kaneel, kruidnagel en
knoflookpoeder toevoegen en 3 minuten zachtjes laten koken.
Het gehakt erbij doen, alles goed vermengen en 30 minuten op een iets groter vlam koken en regelmatig omroeren.
Als er na deze tijd nog vocht over is, moet de rest volledig worden afgegoten.
Voor het deeg gebruikt men kant en klare samosas vellen.
Ondertussen de olie in een frituurpan tot 200 C verhitten.
Doe in een samosas vel wat vlees en vouw het dicht als een enveloppe.
Doe aan de randen wat koud water om het goed dicht te plakken.
Frituur de koekjes totdat ze goudbruin zijn. Warm serveren.
Aantal personen
25.00
Vertel iets leuks over dit recept
en/of India
Ingrediƫnten
2 fijngehakte knoflooktenen
1/2 kopje kopje gehakte uien
350 gram rundergehakt
1 1/4 theel. gemalen koriander
1 snufje gemalen gember
1/4 theel. komijn
plantaardige olie voor het frituren
3 eetlepels boter
1 theelepel zout
1 snufje kaneel
1 snufje gemalen kruidnagel
1 snufje knoflookpoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
kant en klare somosas vellen te koop in toko's. Lijken op loempia vellen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1026791
Homepage ID
909597
Smaak
H
Teller
2759
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rdouwes
Gelegenheid