Bereidingswijze
Oven 10 minuten voorverwarmen dan deze snacks
op bakpapier in midden van oven verwarmen
ongeveer 30 minuten op 200 gr. C
op bakpapier in midden van oven verwarmen
ongeveer 30 minuten op 200 gr. C
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Party -snacks 30 stuks
Ingrediƫnten
10 plakjes bladerdeeg
1 uitje
300 gram rundergehakt/half om half
2 eieren
1/2 zakje speklapkruiden (silvo)
zout, peper
1 uitje
300 gram rundergehakt/half om half
2 eieren
1/2 zakje speklapkruiden (silvo)
zout, peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpapier voor in oven
Leuke tips
Lekker bij borrel of als tussendoortje
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
102495
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
17114
Drank
Uit
Bookmarked
37
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plakjes bladerdeeg laten ondooien
Pel en snipper uitje. Doe gehakt in een kom en meng het uitje, 1 losgeklopt ei, de speklapjeskruiden en zout en peper naar smaak erdoor. vorm van het gehakt 10 rolletjes van ca. 10 cm.
Leg op elk plakje bladerdeeg een rolletje gehakt en rol het deeg erom en plak de randen
vast met water.
Snijd de rolletjes in 3 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Klop het resterende ei los en bestrijk hiermee het deeg.. bereiden in voorverwarme oven van 200 gr. C. in circa 30 minuten goudgeel en gaar. Tip :je kunt ze ook halveren
of gewoon groot laten, dan heb je een sauzijsebroodje.
Pel en snipper uitje. Doe gehakt in een kom en meng het uitje, 1 losgeklopt ei, de speklapjeskruiden en zout en peper naar smaak erdoor. vorm van het gehakt 10 rolletjes van ca. 10 cm.
Leg op elk plakje bladerdeeg een rolletje gehakt en rol het deeg erom en plak de randen
vast met water.
Snijd de rolletjes in 3 stukken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Klop het resterende ei los en bestrijk hiermee het deeg.. bereiden in voorverwarme oven van 200 gr. C. in circa 30 minuten goudgeel en gaar. Tip :je kunt ze ook halveren
of gewoon groot laten, dan heb je een sauzijsebroodje.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht