Bereidingswijze
Op 1 sneetje stokbrood een halve tomaat prakken. Wat peper, zout en een klein beetje knoflook erop doen. De oregano erover heen en een klein drupje olijfolie erop. Dit herhalen tot de tomaten en brood op zijn. Het stokbrood nog ong. 10 minuten verder afbakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker broodje als voorafje, borrelhapje of snack
Ingrediƫnten
2 afbakstokbroden, 2 blikken ontvelde tomaten, oregano, olijfolie, peper, zout, knoflook (ipv van peper en knoflook kan ook knoflookpeper gebruikt worden)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1024312
Homepage ID
1049784
Smaak
H
Teller
900
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Stokbroodjes voor de helft afbakken en de tomaten halveren en in vergiet laten uitlekken. Stokbrood snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid