Bereidingswijze
De gebakken groenten, het geweekte brood toevoegen. Alles even laten draaien.
De massa in een schaal doen. Het ei toevoegen. Peper, zout naar smaak toevoegen. Balletjes draaien en ze in een combinatie van boter en olie aan alle kanten bruin bakken.
De massa in een schaal doen. Het ei toevoegen. Peper, zout naar smaak toevoegen. Balletjes draaien en ze in een combinatie van boter en olie aan alle kanten bruin bakken.
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk en verrassend als tussendoortje....
Ingrediƫnten
1 pond zalmmoten
1 citroen
Takje selderij
1 lente-uitje in stukken gesneden
1 fijngesneden ui
1 fijngesneden kleine groene paprika
2 tenen knoflook fijngesneden
1 stukje verse hete peper
1 in stukjes gesneden tomaat
2 sneetjes brood zonder korst geweekt in een beetje melk
1 ei, zout en peper
olie en boter om te bakken
1 citroen
Takje selderij
1 lente-uitje in stukken gesneden
1 fijngesneden ui
1 fijngesneden kleine groene paprika
2 tenen knoflook fijngesneden
1 stukje verse hete peper
1 in stukjes gesneden tomaat
2 sneetjes brood zonder korst geweekt in een beetje melk
1 ei, zout en peper
olie en boter om te bakken
Hulpmiddelen & keukengerei
aanrecht,keukenmachine
Leuke tips
Met een caribische zoet zure saus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Braziliaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1023250
Homepage ID
1034180
Smaak
H
Teller
4428
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De vis wassen met limoen. De vis opzetten met water, het takje selderij en het in stukken gesneden lente-uitje. Tien minuten zachtjes koken. Intussen de uien, knoflook, paprika?s, verse peper in een beetje olie bakken tot ze gaar zijn. Dan de tomaat toevoegen. Nog even door bakken. De vis uit de bouillon halen, ontdoen van vellen en graten. In de keukenmachine fijn malen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid