Bereidingswijze
Uit plakjes roggebrood 4 cirkels steken 2 cm groter dan de kaasjes.
Roggebrood met olijfolie bestrijken.
Kaasjes erop leggen en op elk kaasje 1/2 tl honing druppelen.
Kaasjes in midden van oven ca. 6 min. bakken.
Kaasjes serveren met een beetje friseesla.
Roggebrood met olijfolie bestrijken.
Kaasjes erop leggen en op elk kaasje 1/2 tl honing druppelen.
Kaasjes in midden van oven ca. 6 min. bakken.
Kaasjes serveren met een beetje friseesla.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartig nagerecht van kaas.
Een aanrader voor de zoete-toetjes-haters!
Een aanrader voor de zoete-toetjes-haters!
Ingrediƫnten
4 plakjes licht roggebrood
1 el olijfolie
4 ronde jonge geitenkaasjes van 50 g per stuk
2 tl (tijm)honing
1 el olijfolie
4 ronde jonge geitenkaasjes van 50 g per stuk
2 tl (tijm)honing
Hulpmiddelen & keukengerei
Uitsteekvorm
Leuke tips
Zo'n kaas-nagerecht is handig tijdens een dineetje, wanneer de fles rode wijn nog net niet helemaal leeg is.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
102254
Homepage ID
1903
Smaak
N
Teller
3026
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht