Gebakken chorizobrood uit Spanje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/20/2003 - 23:06
Bereidingswijze
Maak bet brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na de eerste rijsperiode de stukjes worst en noten door het deeg. Laat het deeg nogmaals rijzen. Bak er in de oven of broodbakmachine een groot brood of desgewenst kleine broodjes van.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Ingredienten voor 4 personen:
* 1 stuk chorizo van 250 gr * 100 gr ongezouten hazelnoten * 1 pak kant-en-klare broodmix voor wit of bruin brood * 25 gr boter
Leuke tips
Tip: Vervang de noten door stukjes groene en/of zwarte olijven
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1017722
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
1880
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vel van de chorizoworst. Snijd de chorizo in dobbelsteentjes. Hak de hazelnoten in grove stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid