Bereidingswijze
Doe alles samen in een groot glas.
Om de andere dag het goed doorroeren of schudden. 14 dagen laten staan.Dan door zeef gieten en je kan het gebruiken.
Om de andere dag het goed doorroeren of schudden. 14 dagen laten staan.Dan door zeef gieten en je kan het gebruiken.
Vertel iets leuks over dit recept
koffielikeur
Ingrediƫnten
l liter jonge jenever
400 gram donkerbruine suiker
10 pakjes vaniliesuiker van 8 gram
80 koffiebonen
400 gram donkerbruine suiker
10 pakjes vaniliesuiker van 8 gram
80 koffiebonen
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote glazen stopfles of weckglas van anderhalve liter
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1014297
Homepage ID
479350
Smaak
P
Teller
434
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid