Tapenade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 09:55
Bereidingswijze
Doe de olijven in de mixer en mix ze heel fijn. Voeg limoensap toe, een beetje sojasaus en balsamico-azijn. Kruid met peper en zout. Voeg genoeg olijfolie toe om het geheel een beetje smeuig te maken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg fijne tapenade. Zelfs mensen die geen olijven mogen, lusten dit!
Ingrediƫnten
250 gr zwarte ontpitte olijven,
olijfolie met basilicum,
sap van 1 limoen,
balsamico-azijn,
sojasaus,
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Leuke tips
Snij een stokbrood in stukken en warm het op in de oven op een met olijfolie ingestreken plaat.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013564
Homepage ID
1019882
Smaak
H
Teller
1370
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
olijven laten uitlekken
limoen uitpersen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dotterie
Gelegenheid