Mosselen op mijn manier

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/07/2002 - 15:12
Bereidingswijze
Mosselen in een pan met met hoge vuur laten openen,water van mosselen bevaren(1/2).Niet door koken.In andere pan olijf olie toevoegen tot bodem is bedekt(zacht vuur)knoflook met peterselie toevoegen.5-minuten roerend baken.Witte wijn toevoegen,vuur hoger zeten,en tablete(A.Hein)van vissoep toe.Meeten mossel-water bij.10-minuten laten koken paneermeel bij voegen 2-minuten roeren van vuur afnemen.Mosselen zonder of met schelpen mijn voorkuur is met op een plaat legen en met saus bedeken.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept vanuit kroatishe zee
Ingrediƫnten
Mosselen,witte wijn,knoflook,peterselie,paneermeel,olijf olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Brede panen 2 stuuks.
Leuke tips
Citroen op tafel servieren.Eet smakelijk!!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1011377
Homepage ID
1170600
Smaak
H
Teller
793
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Mosselen schonmaken(in water met handen wrijven)4-tentjes knoflook met peterselie(1/2bos)klein hakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vinko1
Gelegenheid