Tapenade van zwarte olijven en pepers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/27/2002 - 00:19
Vertel iets leuks over dit recept
Tapenade
Ingrediƫnten
75 g zwarte olijven, ontpit en in snippers; 75 g zongedroogde pepers in olie, uitgelekt; 1 el kappertjes; 1 grote teen knoflook, 30 g gladde peterselie; 1 el limoensap; 90 ml olijfolie extra vierge
Leuke tips
Server met brood of crackers, eventueel in combinatie met ricotta. Of geef met varkens- of lamsspiesjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1009935
Homepage ID
1089098
Smaak
A
Teller
1036
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng olijven, peper, kappertjes, knoflook en peterselie in een keukenmachine. Voeg geleidelijk aan het limoensap en de olijfolie toe tot een gebonden saus ontstaat. Doe de saus in een gesteriliseerde pot; in afgesloten pot is het max twee weken in de koelkast houdbaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nl_nikki
Gelegenheid