mosterdboter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/20/2002 - 22:51
Bereidingswijze
De eierdooiers door de zeef in een grote kom wrijven.De zachte boter er bij beetjes tegelijk doorroeren.afgewisseld met de mosterd.Met een garde enige tijd kloppen zodat de massa luchtig wordt,daarbij het citroensap en zout naar smaak erdoor kloppen.De mosterdboter in een dikke rand op een stuk aluminiumfolie uitstijken en daarvan een rol van ca.2 1/2 cm dik vormen.Deze rol in de koelkast volledig op laten stijven.Vlak voor het gebruik uit de koelkast nemen en de mosterdboter met behulp van een warm mes in plakjes snijden.
Ingrediƫnten
2 hardgekookte eierdooiers-125gzachte boter-3 theelepels Engelse mosterd-2theelepels citroensap-zout.
Leuke tips
lekker bij :ggrild vlees of bij vis
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1009065
Homepage ID
1088915
Smaak
P
Teller
997
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sibel01
Gelegenheid