Bereidingswijze
-meng alles (behalve de yoghurt en de paprikapoeder)in de keukenmachine
-voeg dan de yoghurt erbij en nog eens goed mixen
-doe de dipsaus in een kom en laat minstens 1 uur in de koelkast staan
-voeg dan de yoghurt erbij en nog eens goed mixen
-doe de dipsaus in een kom en laat minstens 1 uur in de koelkast staan
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verrassing alom, wanneer U deze dipsaus serveert met een assortiment knapperige rauwe groentjes!!!!
Ingrediƫnten
-300 g spinazie (gewassen en gekookt en goed uitgelekt)
-2 th lepels appel of wijnazijn
-1 teen knoflook (in 4 gesneden)
-1/2 th lepel : mosterdpoeder; gemberpoeder; gemalen komijn en koriander
-zout en versgemalen peper naar smaak
-200 ml magere yoghurt
-1 th lepel paprikapoeder
-2 th lepels appel of wijnazijn
-1 teen knoflook (in 4 gesneden)
-1/2 th lepel : mosterdpoeder; gemberpoeder; gemalen komijn en koriander
-zout en versgemalen peper naar smaak
-200 ml magere yoghurt
-1 th lepel paprikapoeder
Leuke tips
Vlak voor het serveren de dipsaus bestrooien met paprikapoeder
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1008101
Homepage ID
1090993
Smaak
P
Teller
1460
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-druk de afgekoelde en goed uitgelekte spinazie zeer goed uit
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid