Gerookte Heilbotpate

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/07/1998 - 19:52
Bereidingswijze
Pureer in een keukenmachine gerookte heilbot.Schep huttenkase mierikswortel,bieslook,citroen,creme frache door de puree en breng op smaak met peper en zout.Verdeel waterkers over 4 bordjes en schep bolletjes van de puree op de sla.Garneer met bieslook
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
pate
Ingrediƫnten
250g gerookte heilbot,100g huttenkase,2el geraspte mierikswortel,2el creme fraiche,1el gesnipperde bieslook,1 citroen,zout,peper,1 zakje waterkers,
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine en 4 borden
Leuke tips
Serveer met toost
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
100808
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
341
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mierikswortel (pot) raspen,bieslook snipperen,citroen uitpersen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan