Bereidingswijze
Schil de appelen, snij ze in parten en verwijder het klokhuis. Stoof ze met de citroenschil in een bodempje water gaar. Hou het deksel op de pan. Verwijder de schil en pureer de appelen.
Roer de rozijnen erdoor en laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf. Schep de viili, de slagroom en de honing erdoor.
Schep in schaaltjes en bestrooi met de amandelen.
Roer de rozijnen erdoor en laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf. Schep de viili, de slagroom en de honing erdoor.
Schep in schaaltjes en bestrooi met de amandelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
500 g appelmoes
citroenschil
50 g rozijntjes
4 eetlepels viili
1 dl room
2 eetlepels honing (vloeibaar)
20 g amandelschilfers
citroenschil
50 g rozijntjes
4 eetlepels viili
1 dl room
2 eetlepels honing (vloeibaar)
20 g amandelschilfers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1007293
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
208
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid