Bereidingswijze
Spoel de haricots-verts af met koud water.Laat afkoelen.Schep in een kom de haricots-verts,ansjovis,tomaten,zwarte olijven artisjokharten en bieslook door elkaar.Schep er een sausje van 4el olijfolie,1el azijn,2tl mosterd,peper en zout doorheen.Garneer met bieslook
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zomersalade
Ingrediƫnten
200g haricots-verts 400g artisjokharten,1 blikje ansjovis,75g zwarte olijven,6 grote tomaten,2el gesnipperde bieslook,4el olijfolie,1el azijn,2tl mosterd,peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
kom
Leuke tips
lekker met stokbrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
100567
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
635
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Blancheer de haricots-verts ca.2min. in kokend water met zout.artisjokharten in parten,ansjovis uitlekken,olijven ontpitten,tomaten in vieren snijden,bieslook snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht