Bananen-amandelbrochettes met peer en noedels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/03/2002 - 13:45
Bereidingswijze
Snijd de bananen in stukjes en prik ze op een stokje. Wentel ze in bloemsuiker gemixt met de amandelen en bak ze in wat boter. Snijd de peren en julienne en stoof aan in wat boter, blus met witte wijn en mascarpone en voeg fijngesneden gember en witte chocolade toe. Ook de noedels en de kokosmelk. Laat even goed doorkoken en voeg op het laatste de basilicum toe.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 bananen,
4 eetlepels bloemsuiker,
4 eetlepels amandelschilfers,
wat boter,
2 eetlepels kokosmelk,
4 eetlepels mascarpone,
8 eetlepels witte wijn,
2 eetlepels witte chocolade,
2 eetlepels basilicum,
wat gember,
2 peren,
100 gr Soubri noedels.
Leuke tips
Serveer de brochettes op een bedje van noedels en peer en versier met basilicum.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1005608
Homepage ID
1003599
Smaak
Z
Teller
447
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stienemie
Gelegenheid