Bereidingswijze
Meng de geitenkaas met de gehakte bieslook. Snijd de steeltjes van de champignons en vul ze met de kaas. Bak ze 5 minuten in wat boter. Bak de pitjes in een droge pan bruin en schik ze op de kaas.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
16 champignons,
1 doosje verse geitenkaas,
2 eetlepels gehakte bieslook,
2 eetlepels pijnboompitten,
wat water.
1 doosje verse geitenkaas,
2 eetlepels gehakte bieslook,
2 eetlepels pijnboompitten,
wat water.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1005605
Homepage ID
1003599
Smaak
H
Teller
283
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid