Bereidingswijze
Zeef de bloem en de bakpoeder in een kom en voeg al roerend de basterdsuiker toe. Roer de pindakaas, margarine, banaan, eiwitten en de melk goed door elkaar, voeg het mengsel bij de droge ingredienten en roer met een houten lepel tot een samenhangend deeg.
Schep het mengsel in de vormpjes, vul ze voor tweederde en bak ze in ca. 20 gaar en goudbruin. Laat de muffins even afkoelen.
Schep het mengsel in de vormpjes, vul ze voor tweederde en bak ze in ca. 20 gaar en goudbruin. Laat de muffins even afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
12 stuks
Ingrediƫnten
1 kop volkorenbleom, 1 kop bloem, 4 tl bakpoeder, 0.5 kop bruine basterdsuiker, 2 el pindakaas met nootjes, 120 g margarine, 2 bananen, 2 eiwitten, 160 ml melk
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffinvormpjes, kommen, zeef, pollepel, vork
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1003946
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
449
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 210 graden. Smelt de margarine. Pel en prak de banaan. Klop de eiwitten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid