Biefreepjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/07/1998 - 19:30
Bereidingswijze
Verhit in een wok de olie en roerbak de vleesreepjes in ongeveer 3 min. Bak de sperzieboontjes champignons paprika's en de ui ca.2min. mee.Roer er vervolgens meergranenrijst en de bouillon door en breng het geheel zachtjes aan de kook.Laat het vervolgens 10min. zachtjes sudderen.Breng het op smaak met zout en peper en strooi er wat peterselie overheen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Roergebakken biefreepjes a la nienke
Ingrediƫnten
400g bieflapjes,3el cajunkruiden,1 bakje champignons, 1 gele paprika,1 rode parprika, 1 ui,400g sperziebonen,4el olijfolie,150g meergranen rijst(Lassie),4dl vleesbouillon(blokje),zout en peper,peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
wok of braadpan
Leuke tips
lekker met een rauwkostsalade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
100326
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
2562
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de bieflapjes in reepjes en meng met cajunkruiden.Champignons en paprika in reepjes,ui snipperen,sperzieboontjes schoonmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan