Huancaina aardappelen (Peru)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/23/2002 - 11:35
Bereidingswijze
Kook een pan water en laat daarin de stukjes ui een paar minuten koken.
Maak de 3 eierdooiers fijn met een vork; voeg ze toe aan de kwark
voeg chili, zout en peper toe
en dan olie, melk en citroensap
roer alles goed door elkaar en voeg de stukjes uitgelekte ui toe
snij de aardappelen in plakjes en leg ze op een schaal
dek ze af met de saus
garneer het geheel met sla, olijven
en plakjes hardgekookte ei.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Unicef, kleine koks; voor 5 personen
Ingrediƫnten
10 geschilde en gekookte aardappelen

100 gram kwark

3 hardgekookte eierdooiers

2 eetlepels chilipoeder

zout en peper

3 eetlepels olie

1 eetlepel koffiemelk

5 hardgekookte eieren in plakjes

citroensap

1/2 gesneden ui

10 zwarte olijven

een paar blaadjes sla

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1003252
Homepage ID
302006
Smaak
H
Teller
1562
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kinder_kok
Gelegenheid