Bereidingswijze
Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze in ca. 10 minuten ontdooien.Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Druppel wat citroensap over de peren.Verkruimel de bitterkoekjes en schep de kruimels door de jam.Leg op ieder deegplakje een halve peer en vul de holte met het koek-jammengsel. Vouw het deeg goed om de peer dicht en leg de buideltjes op een bakplaat.Bak de buideltjes midden in de hete oven in 20-25 minuten gaar en bruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een vlug nagerechtje.
Ingrediƫnten
4 plakjes diepvries bladerdeeg ,4 rijpe peren,citroensap,2bitterkoekjes en 2 eetlepels aardbeien of bosvruchtenjam.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1003166
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
288
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid