Bereidingswijze
Kook de eieren in ca. 10 minuten hard en spoel ze met koud water. Schil de komkommer. Snij de komkommmer in de lengte door en daarna in stukken. Haal de zaadjes uit de komkommer met een theelepel. Pel en hak de eieren in kleine stukjes. Roer de mayonaise met de ketchup glad en voeg de garnalen en het ei toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul 2 stukken komkommer met het garnalenmengsel. Was de sla en dep deze droog. Rijg een blaadjes sla aan een sateprikker en steek de prikker als eeen piratenvlag in de komkommmer.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 eieren, 1/2 komkommer, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel tomatenketchup, 125g ijslandse garnalen, zout, peper, 2 blaadjes sla.
Hulpmiddelen & keukengerei
sateprikkers
Leuke tips
steek kleine stukjes rode paprika als hoofdjes in het bootje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1002681
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
849
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid