Bereidingswijze
Boen de citroen en rasp de schil dun af.
Pers de helft van de citroen uit.
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine stukjes. Druppel er het citroensap over.
Schep de peer met het citroenrasp en de rozijnen door de compote. Verwarm de oven voor op 200?C.
Bestrijk de pannekoeken dun met de creme fraiche en verdeel er in een brede reep appel-perencompote over.
Rol de pannekoeken op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
Laat ze 15 min warm worden.
Pers de helft van de citroen uit.
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine stukjes. Druppel er het citroensap over.
Schep de peer met het citroenrasp en de rozijnen door de compote. Verwarm de oven voor op 200?C.
Bestrijk de pannekoeken dun met de creme fraiche en verdeel er in een brede reep appel-perencompote over.
Rol de pannekoeken op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
Laat ze 15 min warm worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker tussendoortje.
Ingrediƫnten
2 rijpe peren
1 citroen
75 gr blanke rozijnen
1 potje appelcompote
300 gr creme fraiche
1 citroen
75 gr blanke rozijnen
1 potje appelcompote
300 gr creme fraiche
Leuke tips
Lekker met stroop of een bolletje ijs.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1002430
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
485
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bak 4pannekoeken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid