Bereidingswijze
snij het alve stokbrood doormidden.
leg de gewassen blaadjes sla op het stokbrood.
leg daarna de tonijn op de sla.
garneer het met een par plakjes komkommer, tomaat en ei.
leg de gewassen blaadjes sla op het stokbrood.
leg daarna de tonijn op de sla.
garneer het met een par plakjes komkommer, tomaat en ei.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker broodje gezond met vis en variaties die je zelf makkelijk kan toe brengen.
Ingrediƫnten
half stokbrood
blikje tonijn
paar blaadjes grewassen sla
1 tomaatje
eenp aar plakjes komkommer
plakjes gekookt ei
blikje tonijn
paar blaadjes grewassen sla
1 tomaatje
eenp aar plakjes komkommer
plakjes gekookt ei
Hulpmiddelen & keukengerei
mes
snijplank
lepel
snijplank
lepel
Leuke tips
leg blaadjes sla op een bordje leg dan het belegde stokbrood er op. leg aan de rand als garnering een plakje tomaat en komkommer. de komkommer kun je half doorsijden en dan de puntjes pakken en van elkaar af vouwenzodat je een leuke verdsiering hebt.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
983134
Homepage ID
1142804
Smaak
N
Teller
885
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zet de ingredienten en de hulpmiddelen klaar, en was je handen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid