Bereidingswijze
Kook de rijst gaar en droog in water met wat zout. Fruit de ui in de olie. Voeg de knoflook,
in ringetjes gesneden peper en in blokjes gesneden ham toe. Roerbak dit ca. 4 minuten.
Roer de ketjap en losgeklopte eieren erdoor. Roerbak dit tot de eieren gestold zijn.
Schep de gare rijst door het eimengsel en roerbak dit tot alles goed gemengd is. Roer dan
de garnalen en in stukjes gesneden ananas erdoor. Breng het gerecht op smaak met ketjap
en peper en schep de blokjes Mon Chou en koriander erdoor. Leg de ananashelften op een
schaal en vul ze met het rijstmengsel.
in ringetjes gesneden peper en in blokjes gesneden ham toe. Roerbak dit ca. 4 minuten.
Roer de ketjap en losgeklopte eieren erdoor. Roerbak dit tot de eieren gestold zijn.
Schep de gare rijst door het eimengsel en roerbak dit tot alles goed gemengd is. Roer dan
de garnalen en in stukjes gesneden ananas erdoor. Breng het gerecht op smaak met ketjap
en peper en schep de blokjes Mon Chou en koriander erdoor. Leg de ananashelften op een
schaal en vul ze met het rijstmengsel.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
300 g rijst, zout, peper, 2 uien, 3 teentjes knoflook, 1 Spaanse rode peper, 1 verse ananas,
200 g Mon Chou, 4 eetlepels olie, 150 g ham, 2 eetlepels ketjap, 2 eieren, 125 g gepelde
garnalen, 4-5 eetlepels gesnipperde koriander.
200 g Mon Chou, 4 eetlepels olie, 150 g ham, 2 eetlepels ketjap, 2 eieren, 125 g gepelde
garnalen, 4-5 eetlepels gesnipperde koriander.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
982370
Homepage ID
1141427
Smaak
S
Teller
724
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid