Ananas met Pastis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 08/10/2002 - 15:56
Bereidingswijze
Breng in een pan het water en de suiker aan de kook,voeg het kaneelstokje toe,zet het vuur af en laat de bereiding afkoelen. Schil de ananas en snij in schijven.Verwijder de harde kern. Meng de siroop met de pastis,overgiet de schijven ananas en plaats alles in koelkast. Dien zeer koud op,versierd met takjes dille. Een tip: In de siroop kan je de pastis vervangen door alcoholvrije anijssiroop. Je kan het dessert ook met bloemen versieren, bijvoorbeeld met saliebloemen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dat is nu eens heeeeeeel eenvoudig!!!!!
Ingrediƫnten
ananas: 1 (je kan ook ananas uit dozen nemen)
dille takje
kaneel: 1 stokje
water: 25 cl
Pastis: 20 cl
griessuiker: 125 gram
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
982368
Homepage ID
346587
Smaak
Z
Teller
631
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid