Gazpacho

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 08/10/2002 - 15:34
Bereidingswijze
Verwarm de azijn in een pannetje en los de suiker er al roerend in op.Laat dit afkoelen*Ontvel de trostomaten,verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes*Roer de tomatenblokjes door de gezeefde tomaten en roer het azijnmengsel erdoor*Was en halveer de komkommer*nij de komkommer in blokjes,bestrooi ze met zout en laat ze onder druk uitlekken in een vergiet gedurende ca.30 minuten*Scheur de basilicumblaadjes en voeg ze met de komkommerblokjes toe aan het tomatenmengsel.Breng op smaak met zout,peper en tabasco*Laat de soep in ca.3 uur in de koelkast goed koud worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een heerlijke koude tomaten groente soep!
Ingrediƫnten
2 eetlepels witte wijnazijn*2 theelepels suiker*4 grote trostomaten*2 blikken gezeefde tomaten (a 400ml)*1 komkommer*3 takjes basilicum*zout,peper en tabasco.
Leuke tips
Erg lekker met een warme crostini met geitenkaas,wat ook erg lekker is als je de soep met olijfolie extra vierge.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
982352
Homepage ID
1083435
Smaak
R
Teller
547
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
martijn1809
Gelegenheid