Bereidingswijze
Meng al de ingredienten door elkaar en proef of uw smeersel hartig genoeg is.
-als het ok is doe het mengsel dan in een kom en laat het ijskoud worden in de koekkast
-als het ok is doe het mengsel dan in een kom en laat het ijskoud worden in de koekkast
Vertel iets leuks over dit recept
U kan dit vaak in Amerikaanse cafetaria's zien,waar een toerist zon'n bolletje vaak aanziet als een bolletje vanill-ijs.
Ingrediƫnten
-1 bakje cottage-cheese of andere kwark
-1 potje zure room
-1 theelepel zout
-1/2 theelepel peper uit de molen
-4 tot 6 eetlepels gehakt bieslook
-1 theelepel citroensap
-snuifje paprikapoeder
-2 tot 3 druppels gembersiroop
-1 potje zure room
-1 theelepel zout
-1/2 theelepel peper uit de molen
-4 tot 6 eetlepels gehakt bieslook
-1 theelepel citroensap
-snuifje paprikapoeder
-2 tot 3 druppels gembersiroop
Leuke tips
Geschikt als dipsaus; smeersel of hapje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
977852
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
694
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid