Bereidingswijze
Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen onder koud stromend water.
Brie in stukjes snijden.
Ham in blokjes snijden.
Tomaten wassen, kroontjes verwijdern en in stukjes snijden.
Rucola in stukjes snijden.
Mais laten uitlekken.
Pasta mengen met tomaat, mais, brie, ham en dressing.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade garneren met rucola.
Brie in stukjes snijden.
Ham in blokjes snijden.
Tomaten wassen, kroontjes verwijdern en in stukjes snijden.
Rucola in stukjes snijden.
Mais laten uitlekken.
Pasta mengen met tomaat, mais, brie, ham en dressing.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade garneren met rucola.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
300 gram pipe rigate (pasta)
1 stuk brie president a 200 gram
1 dikke plak achterham a ca. 150 gram
3 trostomaten
1 bakje rucolasla a 30 gram
1 blikje maiskorrels a 300 gram
6 eetlepels sladressing yoghurt
1 stuk brie president a 200 gram
1 dikke plak achterham a ca. 150 gram
3 trostomaten
1 bakje rucolasla a 30 gram
1 blikje maiskorrels a 300 gram
6 eetlepels sladressing yoghurt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
971846
Homepage ID
862365
Smaak
A
Teller
1410
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid