Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200oC of gasovenstand 4. Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruksaanwijzing. Augurken in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Gehakt vermengen met augurk, bosui en gehaktkruiden. 4 Deegplakjes uitspreiden op aanrecht en besmeren met mosterd. Gehakt er in bergjes opleggen. Afdekken met resterende deegplakjes. Randen goed dichtdrukken. Broodjes in ca. 25 minuten in oven gaar en bruinbakken. Serveren met sla gemengd met dressing.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, koopmans)
5 augurken zoetzur
3 bosuitjes
400 gram half-om-half gehakt
1 eetlepel verstegen gehaktkruiden
1 eetlepel mosterd
1 zak gemangde sla extra a 200 gram
4 eetlepels thousand island dressing
5 augurken zoetzur
3 bosuitjes
400 gram half-om-half gehakt
1 eetlepel verstegen gehaktkruiden
1 eetlepel mosterd
1 zak gemangde sla extra a 200 gram
4 eetlepels thousand island dressing
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
969484
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
1013
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid